Kasvohoidot – KAUNEUS El' Fiina – Kortela

KAUNEUS El' Fiina tarjoaa laajan valikoiman hemmottelevia kasvohoitoja, jotka huomioivat ihosi tarpeet. Kaikissa hoidoissamme käytetään ainoastaan ensiluokkaisia tuotteita.

Perinteinen Ihonpuhdistus / kasvohoito ihotyypin mukaan

59€ (noin 60 min.)

Tämä perushoito sopii kaikille. Hoitoon kuuluu kulmakarvojen siistiminen, ihotyypin mukainen kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio sekä kosteusvoide.

LAITEHOIDOT

Ultraääni ihonpuhdistus/Nuoren ihonpuhdistus (alle 18v.)

65€ /60€ (noin 60 min.) 

Ihon hellävarainen puhdistus Skinscrubber-ultraäänilaitteella: hoito kuorii, syväpuhdistaa ja desinfioi ihoa sekä heleyttää ja kirkastaa ihon värin. Iho on hoidon jälkeen puhdas ja raikas! Hoitoon kuuluu myös kulmakarvojen siistiminen, kuorinta, naamio ja kosteusvoide ihotyypin mukaan.   

Kirkastava timantti­mikrokuorinta

69€ (noin 60 min.)

Timanttimikrokuorinta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa ja kollageenintuotantoa. Hoidon jälkeen iho näyttää selkeästi kirkkaammalta, tasaisemman väriseltä ja puhtaammalta. Hoitoon kuuluu myös kulmakarvojen siistiminen, kosteuttava naamio sekä kosteusvoide ihotyypin mukaan.

Kiinteyttävät hoidot Beautysound-ultraäänilaitteella

30 min. / 40€

45 min. / 50€

60 min. / 60€

ERIKOISHOIDOT

Lift & Glow -kohottava ja heleyttävä 

85€ (75min.)

Ikääntyvälle iholle joka kaipaatehokasta anti-ageing vaikutusta. Välittömästi näkyvät tulokset. Heleä, sädehtivä ja hehkuunsa palautunut iho. Hoitoon kuuluu kohottava hieronta imukupeilla.

Vapaasti valittava kasvohoito

-Jos et osaa valita mikä hoito olisi sinulle paras mahdollinen, valitse tämä hoito.

(katsotaan ja valitaan paikan päällä juuri sinulle sopivin hoito ihon tarpeen mukaan) 

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, oikeudet muutoksiin pidätetään. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50% hoidon hinnasta.

Ota yhteyttä