Kasvohoidot – KAUNEUS El' Fiina – Kortela

KAUNEUS El' Fiina tarjoaa laajan valikoiman hemmottelevia kasvohoitoja, jotka huomioivat ihosi tarpeet. Kaikissa hoidoissamme käytetään ainoastaan ensiluokkaisia tuotteita.

Ihonpuhdistus / kasvohoito ihotyypin mukaan

54 € (noin 60 min.)

Tämä perushoito sopii kaikille. Hoidossa voit valita mekaanisen puhdistuksen tai hieronnan. Lisäksi hoitoon kuuluu kulmakarvojen siistiminen, ihotyypin mukainen kuorinta, naamio sekä kosteusvoide.

Ultraääni ihonpuhdistus/Nuoren ihonpuhdistus (alle 18v.)

59€ /55 € (noin 60 min.) 

Ihon hellävarainen puhdistus Skinscrubber-ultraäänilaitteella: hoito kuorii, syväpuhdistaa ja desinfioi ihoa sekä heleyttää ja kirkastaa ihon värin. Iho on hoidon jälkeen puhdas ja raikas! Hoitoon kuuluu myös kulmakarvojen siistiminen, kuorinta, naamio ja kosteusvoide ihotyypin mukaan.   

Kirkastava timantti­mikrokuorinta

65 € (noin 60 min.)

Timanttimikrokuorinta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa ja kollageenintuotantoa. Hoidon jälkeen iho näyttää selkeästi kirkkaammalta, tasaisemman väriseltä ja puhtaammalta. Hoitoon kuuluu myös kulmakarvojen siistiminen, kosteuttava naamio sekä kosteusvoide ihotyypin mukaan.

Kiinteyttävät hoidot Beautysound-ultraäänilaitteella

30 min. / 35 €

45 min. / 45€

60 min. / 55 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, oikeudet muutoksiin pidätetään. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50% hoidon hinnasta.

Ota yhteyttä