Kasvohoidot – KAUNEUS El' Fiina – Kortela

KAUNEUS El' Fiina tarjoaa laajan valikoiman hemmottelevia kasvohoitoja, jotka huomioivat ihosi tarpeet. Kaikissa hoidoissamme käytetään ainoastaan ensiluokkaisia tuotteita.

Ihonpuhdistus / kasvohoito ihotyypin mukaan

54 € (noin 60 min.)

Tämä perushoito sopii kaikille. Hoidossa voit valita mekaanisen puhdistuksen tai hieronnan. Lisäksi hoitoon kuuluu kulmakarvojen siistiminen, ihotyypin mukainen kuorinta, naamio sekä kosteusvoide.

Nuoren ihonpuhdistus (alle 18v.)

55 € (noin 60 min.) 

Ihon hellävarainen puhdistus Skinscrubber-ultraäänilaitteella: hoito kuorii, syväpuhdistaa ja desinfioi ihoa sekä heleyttää ja kirkastaa ihon värin. Iho on hoidon jälkeen puhdas ja raikas! Hoitoon kuuluu myös kulmakarvojen siistiminen, kuorinta, naamio ja kosteusvoide ihotyypin mukaan.   

Kirkastava timantti­mikrokuorinta

64 € (noin 60 min.)

Timanttimikrokuorinta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa ja kollageenintuotantoa. Hoidon jälkeen iho näyttää selkeästi kirkkaammalta, tasaisemman väriseltä ja puhtaammalta. Hoitoon kuuluu myös kulmakarvojen siistiminen, kosteuttava Aloe Vera -geelinaamio sekä kosteusvoide ihotyypin mukaan.

Hemmotteluhoito

55 € (noin 60 min.)

Hemmotteluhoito on ihanteellinen kosteutta ja kirkkautta kaipaavalle iholle. Hoitoon kuuluu kulmakarvojen siistiminen, kuorinta, hieronta granaattiomenaa sisältävällä Pomegranate Seerumilla, Terra Mud Mask -naamion, jossa yhdistyvät italialaisten jälkiruokien aromit ja luonnolliset savijauheet. Erinomainen lahjakortti idea!

A Touch Of Gold -naamiohoito

69 €

Ylellinen ja hemmotteleva kasvohoito kypsälle iholle. Kultanaamio jättää iholle miellyttävän rentoutuneen tunteen. Lopputuloksena hyvin hoidettu, pehmeä, kimmoisa ja sileämpi iho.

Lift & Firm Caviar Mask -naamiohoito

69 €

Ylellinen, kiinteyttävä ja kosteuttava naamiohoito. Erinomainen kiinteyttävä hoito normaalille ja kuivalle iholle. Pehmentää juonteita, edistää ihon säteilevää ulkonäköä sekä antaa välittömän lifting-vaikutuksen.

Bilberry Peel -kuoriva naamiohoito

69 € 

Uudistava ja tehokkaasti kuoriva AHA-pohjainen kuoriva naamiohoito. Kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja vähentää pieniä juonteita.

Kiinteyttävät hoidot Beautysound-ultraäänilaitteella

30 min. / 35 €

45 min. / 45€

60 min. / 55 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, oikeudet muutoksiin pidätetään. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50% hoidon hinnasta.

Ota yhteyttä