Kestopigmentointi – KAUNEUS El' Fiina – Kortela

Kestopigmentoinnin tarkoituksena on korostaa omia piirteitä. Se helpottaa jokapäiväistä elämää ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja.

Pigmentointi on myös hyvä ratkaisu tilanteisiin, joissa et voi käyttää meikkiä, kuten harrastaessa liikuntaa, mutta haluat silti näyttää huolitellulta ja edustavalta. Jos koet meikkaamisen hankalaksi tai et voi allergisista tai muista syistä käyttää meikkiä, kestopigmentointi on oivallinen vaihtoehto.

Kestopigmentointia tehdään yleensä kulmiin sekä silmän ja huulten rajoihin, kasvojen omia piirteitä ja värejä mukaillen. Kestopigmentoinnin sävyt ja muodot käydään aina etukäteen läpi asiakkaan kanssa. Ennen pigmentointia asiakas myös hyväksyy suunnitelman. Pigmentointi suunnitellaan aina näyttämään mahdollisimman luonnolliselta.

Varaa aika

Labina Permanent MakeUp -pigmentointi

Kulmat
Shading (sumu/puuteri) 395€
Eyelinerit
Lashliner (ripsityven täyttö) 330€

Kaikki hinnat sisältävät 2 käyntikertaa, 3. kerta tarvittaessa 50€
Vahvistus / alue 180€
Muualla tehdyn alueen vahvistus 200€

Näin kestopigmentointi tehdään

Kestopigmentointi tehdään käsityönä, joten kaikilla kestopigmentoijilla on oma tyylinsä ja kädenjälkensä. Ennen pigmentointiin menoa kannattaakin tutustua tekijän edellisiin töihin, jotta tiedät mitä odottaa.

Kestopigmentointi tehdään väripigmentin avulla. Se pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kuivaihoisilla värit pysyvät yleisesti ottaen kauemmin kuin rasvaisissa ihotyypeissä.

Kestopigmentointia voisi kuvailla tekniikaltaan kevyeksi tatuoinniksi. Sitä ei kuitenkaan tehdä yhtä syvälle kuin tavallista tatuointia, vaan väri viedään vain ihon ylempiin kerroksiin. Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita.

Käsittely joudutaan aina tekemään kahdesti, jotta saadaan pysyvä lopputulos. Toinen käsittely tehdään noin kuukauden päästä ensimmäisestä käsittelykerrasta, ja se kuuluu yleensä pigmentoinnin kokonaishintaan. Ennen kestopigmentointia käsiteltävälle alueelle levitetään puudutusaineita yksilöllisen tarpeen mukaan, mutta käsittely voi silti nipistellä ja kutittaa.

Kestopigmentoinnin jälkeen

Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät tummemmilta kuin miltä lopputulos tulee myöhemmin näyttämään. Kestopigmentointi ei vaadi erityistä hoitoa pigmentoidun alueen parannuttua. Käsittelyn jälkeen pigmentoiduissa kohdissa saattaa ilmetä lievää punoitusta, hilseilyä, turvotusta ja rupea.

Meikkausta tulisi välttää ensimmäisinä pigmentoinnin jälkeisinä päivinä. Viikon ajan on lisäksi syytä välttää aurinkoa, saunaa ja voimakasta hikoilua.

Kenelle kestopigmentointi sopii?

Kestopigmentointi sopii melkein kenelle tahansa, mutta sitä ei suositella kaikille lääketieteellisistä syistä. Mahdollisia esteitä kestopigmentoinnille voivat olla:

  • puudutusaineallergia
  • sokeritauti
  • verenohennuslääkitys
  • verenvuototauti
  • raskaus ja imetys (Itse pigmentoinnin teko on turvallista ja tuotteet joita käytetään ovat turvallisia, mutta jos alue tulehtuu voi tulehdus siirtyä sikiöön tai imetyksen välityksellä lapseen.)
  • flunssa tai muu tulehdus
  • herpes
  • hiv
  • hepatiitti
  • keloidi (taipumus arpikudoksen liikakasvuun)

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, oikeudet muutoksiin pidätetään. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50% hoidon hinnasta.

Ota yhteyttä